Teamwork verbindt Willem II en Dippy kaarsen
Afbeelding
Dippy

Vol trots kunnen we melden dat Willem II Betrokken opnieuw een plaatselijke partner kan toevoegen aan een mooie lijst van samenwerkingen met maatschappelijke initiatieven in Tilburg en omgeving: Dippy, kaarsen met een verhaal.

Sociale betrokkenheid en inclusiviteit
Dippy staat voor kleurrijk gedipte kaarsen gemaakt door liefdevolle handen van mensen met een verstandelijke beperking. De kaarsen symboliseren sociale betrokkenheid en inclusiviteit en passen hiermee ontzettend goed bij waar wij ons hard voor maken: het vergroten van de lokale duurzaamheid.


Een elftal aan toppers van de sociale voorzieningen waarmee Dippy werkt, hebben voor ons speciale Dippys gemaakt in ons welbekende rood-wit-blauw. Hiermee gaan we onze sponsoren, partners en relaties in het zonnetje zetten. Met een beetje extra licht, liefde en warmte. Omdat zij ons een warm hart toedragen.


Teamwork
Zonder teamwork wordt een voetbalwedstrijd winnen lastig. Dat geldt ook voor Dippys. Het team van toppers maakt maandelijks met elkaar de mooiste gedipte kaarsen in de meest geweldige kleurcombinaties. En het leukste is: je kan nu een kleurrijk en sociaal membership nemen. Bekijk hoe op www.dippykaarsen.nl. Leuk en origineel voor jezelf, of om cadeau te geven!

 

Bericht delen