Willem II Betrokken in april

April is een rustige, maar geslaagde maand geweest voor Willem II Betrokken. In deze maandupdate lees je de activiteiten die hebben plaatsgevonden.

Geslaagde Foodclinic
Op 9 april werd de Rabo Willem II Foodtour afgesloten met een geslaagde Foodclinic in en rondom het Koning Willem II stadion. Ruim 100 leerlingen van vijf verschillende klassen kwamen naar het stadion voor een leuke en sportieve dag. De ochtend werd afgesloten met een gezamenlijke lunch. Als laatste werd de winnaar van de Rabo Willem II Foodtour bekendgemaakt: Basisschool De Doelakkers. Een gezellige dag om niet snel te vergeten! Meer weten over de Rabo Willem II Foodtour? Klik hier.

Afbeelding
Football Memories

Meesterscout te gast bij Football Memories
Piet de Visser, ook wel meesterscout genoemd, was 23 april te gast bij Football Memories. Piet heeft één uur lang de volledige aandacht gehad van alle deelnemers om zijn mooiste verhalen te vertellen uit zijn tijd als coach en scout. De deelnemers hebben genoten en kijken terug op een geslaagd bezoek van Piet de Visser. Klik hier voor het hele nieuwsbericht.

Special Olympics schieten raak
Vrijdag 26 april waren acht ambassadeurs van de Special Olympics te gast bij de spannende thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Voor de wedstrijd mochten zij doekwapperen midden op het veld. Met een glimlach van oor tot oor kwamen ze terug om de eerste helft van de wedstrijd te kijken. In de rust mochten zij nog een keer in actie komen, dit keer om penalty’s te nemen. Mooie goals en goede reddingen wisselden elkaar af en de acht ambassadeurs genoten enorm. Nadat de laatste penalty genomen was, verlieten de ambassadeurs van de Special Olympics het veld langs de Goirlese zijde en konden ze nog één keer genieten van het luide gejuich dat speciaal voor hen was. Als kers op de taart mochten alle ambassadeurs een Willem II Betrokken-bal meenemen naar huis.

Bericht delen