Willem II Betrokken in februari
Fotografie door
Willem II Media

De maand februari zat vol met leuke activiteiten voor Willem II Betrokken. Wat er allemaal heeft plaatsgevonden de afgelopen maand lees je in deze maandupdate.

Rabo Willem II Foodtour van start
Editie 4 van de Rabo Willem II Foodtour is deze maand van start gegaan. Op 12 verschillende scholen volgen ruim 400 leerlingen van 22 klassen het lesprogramma over gezonde en duurzame voeding. Willem II-mascotte Kingo heeft verschillende scholen bezocht om de Foodtour af te trappen. De leerlingen hebben eerst uitleg gekregen over de Foodtour en mochten na het gezamenlijk bekijken van de eerste les met Kingo op de foto. De klassen gaan zelfstandig door met alle lessen en maken een creatieve eindopdracht, waarmee ze kans maken op de Foodclinic én een wedstrijdbezoek in het Koning Willem II stadion!

Twee certificaatuitreikingen
De eerste groepen deelnemers van onze projecten De Uitblinkers en Community Champions hebben deze maand hun certificaat in ontvangst genomen. De Champs van Community Champions hebben het maatschappelijke diensttijdprogramma van 16 weken doorlopen en dit succesvol afgerond. Tijdens de certificaatuitreiking in het Koning Willem II stadion werd er samen met deelnemers, ouders, schooldocenten en trainers teruggeblikt op de afgelopen maanden.

Ook de Uitblinkers hebben hun certificaat in ontvangst mogen nemen. In twaalf weken hebben leerlingen van VSO Parcours en Entreecollege gewerkt aan hun motivatie en discipline om hun schooldiploma te behalen. Zij hebben hun verdiende certificaat gekregen uit de handen van de trainers en zijn goed op weg om hun schooldiploma te gaan halen.

In maart starten er nieuwe groepen voor beide projecten.

Voorbereidingen Fit II Work in volle gang: aanmelden kan nog! 
Bij Fit II Work worden jongeren van 16 tot 30 jaar voor wie het lastig is om betaald werk te vinden en te behouden, geholpen bij het maken van de volgende stap in hun carrière. Naast samen sporten is ook veel ruimte voor loopbaanontwikkeling, coaching, arbeidsvaardigheden en het verbreden van het netwerk. Kan jij ook wel hulp gebruiken bij het zetten van die volgende stap? Aanmelden kan nog steeds via deze link. De eerste groep deelnemers gaat in maart van start. 

Afbeelding
Wandelactie

Een Willem II'er loopt nooit alleen! Wandel jij ook mee?
Na een succesvolle editie vorig jaar, gaan Willem II-supporters ook dit jaar weer wandelen met ouderen! Op zaterdag 23 maart gaan supporters een wandeling maken met ouderen van zes verschillende verzorghuizen in de regio Tilburg. Wil jij ook mee wandelen? Stuur dan een e-mail naar info@tilbo.com en vermeld in de e-mail jouw voor- en achternaam en jouw telefoonnummer.

Wie bedenkt de naam voor ons nieuwe leercentrum?
Willem II Betrokken heeft een nieuw leercentrum in gebruik genomen bij het Koning Willem II stadion, maar is nog op zoek naar een passende naam voor het onderkomen. Deelnemers van Playing for Success, de Uitblinkers en Community Champions, variërend in de leeftijd van 9 tot 21 jaar, hebben dit leercentrum als thuisbasis. Als jij de meest creatieve en passende naam bedenkt voor het nieuwe leercentrum, maak je kans op twee tickets voor een wedstrijd van Willem II én onthul je tijdens de opening van het leercentrum de door jou bedachte naam. Dus: laat je creativiteit de vrije loop en stuur hier jouw idee in.

Bericht delen