Willem II Betrokken in januari
Fotografie door
Toin Damen / Willem II Media

De eerste maand van het jaar zit er weer op. Wat deed Willem II Betrokken in januari? Je leest het in deze maandupdate!

Rabo Willem II Foodtour van start

In januari is de derde editie van de Rabo Willem II Foodtour van start gegaan. Tijdens het interactieve lesprogramma bij negentien basisscholen in Tilburg en omstreken, maken leerlingen uit de groepen 7 en 8 kennis met gezonde en duurzame voeding. Meer weten over de Rabo Willem II Foodtour? Klik hier.

Foodtour

Intelligent Security maatschappelijk partner

Willem II Betrokken heeft er sinds januari een nieuwe maatschappelijk partner bij! Intelligent Security is al sinds 2006 beveiligingspartner en sponsor van de club. Door nu ook maatschappelijk nog meer betrokken te zijn intensiveert de samenwerking tussen beide partijen.  Met Intelligent Security bindt Willem II Betrokken een mooie, Tilburgse partij als maatschappelijk partner aan de club. Meer lezen informatie check je hier.

ISEC

Boris van der Horst (operationeel directeur Intelligent Security) en Suzanne Albregts. 

Vrouw in de Media-award

Suzanne Albregts, coƶrdinator van Willem II Betrokken, was genomineerd voor de Vrouw in de Media Award in provincie Noord-Brabant. Het voelde voor Suzanne als een eer om hiervoor genomineerd te worden. Suzanne is uiteindelijk op de derde plaats geƫindigd. Iets waar Willem II Betrokken erg trots op is! Benieuwd naar het hele artikel? Kijk hier.

Suzanne

Bericht delen