Willem II Betrokken juni

In juni is er opnieuw van alles gebeurd bij Willem II Betrokken. In deze maandupdate lees je alle activiteiten die hebben plaatsgevonden bij Willem II Betrokken.

Opening Leercentrum
Op donderdag 27 juni vierden we de feestelijke opening van het nieuwe leercentrum waar onze doelgroepen veelvuldig gebruik van maken. De naam van het nieuwe leercentrum werd onthuld en er werd geproost op weer een succesvol seizoen. 
Houdt onze socials in de gaten om erachter te komen wat de nieuwe naam van het leercentrum is...

Afbeelding
Padeltoernooi

Padeltoernooi voor Willem II Betrokken
De Lionsclub Hart van Brabant heeft in juni een padeltoernooi georganiseerd om geld op te halen voor stichting Willem II Betrokken. Er is een prachtig bedrag van 8.000 euro opgehaald, wat we kunnen gebruiken om onze projecten voort te blijven zetten en uit te breiden in het nieuwe seizoen. Wij willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan het toernooi en op die manier een bijdrage heeft geleverd aan dit mooie bedrag. 

Afbeelding
FitIIWork

Trainingsochtend Fit II Work
Woensdag 19 juni heeft er een trainingsochtend voor professionals plaatsgevonden op sportpark Prinsenhoeve. Medewerkers van verschillende bedrijven en organisaties kwamen langs om fysiek kennis te maken met Fit II Work. Trainers Wim en Claudia hebben alle deelnemers meegenomen in het programma. Ze begonnen binnen in de kantine met een actieve workshop en gingen later verder op het sportveld. Tussendoor is er voldoende gelegenheid geweest voor verschillende vragen en discussies. Al met al een hele geslaagde middag voor alle partijen!
Klik hier voor meer informatie of om jezelf in te schrijven voor de volgende ronde die start in september 2024!

Community Champions blijft bezig
5 juni zijn jongeren van 14 verschillende clubs samen gekomen op de landelijke Community Champions-dag. In het stadion van Excelsior Rotterdam vond het landelijke evenementen van het MDT-project plaats. De dag stond in het teken van ontmoetingen, kennisdeling en zelfontwikkeling, waar ze inspirerende workshops kregen van Robert Maaskant, Lorenzo Davis, Mike Passenier en FC de Rebellen. De dag werd afgesloten met een voetbaltoernooi tussen de 14 clubs.

Daarnaast hebben de Champs van OC Leijpark een sportieve buurtbijdrage geleverd. Ze hebben zelfstandig een gymles voorbereid en gegeven aan basisschoolkinderen uit de wijk. Ze begeleidde verschillende sport- en spelactiviteiten en er was nog een extraatje voor de fanatieke basisschoolleerlingen die na schooltijd nog terug wilden komen.

En als laatste hebben alle groepen hun traject afgerond. De certificaatuitreikingen hebben plaatsgevonden. Alle deelnemers hebben hun welverdiende certificaat ontvangen.

Afbeelding
MvG

Martin van Geel op bezoek bij Football Memories
Dinsdag 4 juni is Martin van Geel voor de laatste keer in zijn functie als Algemeen directeur aanwezig geweest bij Football Memories. Wij wensen hem heel veel succes in zijn verdere carrière en bedanken hem graag voor zijn werkzaamheden.

Bericht delen