Willem II Betrokken in mei

De maand mei is weer voorbij gevlogen met een paar leuke activiteiten voor Willem II Betrokken. In deze maandupdate lees je de belangrijkste activiteiten van Willem II Betrokken in mei.

Afbeelding
Community Champions

Community Champions hard aan het werk
De Champs van Community Champions zijn deze week hard aan het werk geweest met verschillende sportieve en leerzame workshops. De Champs begonnen met een leerzaam werkbezoek van Bonheur. Tijdens deze workshop hebben ze van alles geleerd en gedaan wat te maken heeft met bedienen en gastvrijheid. Ze sloten de workshop af met een fanatieke bedieningsestafette. 

De Champs van het Reeshof College Tilburg hebben, samen met de oud-deelnemers van het Reeshof College, een zaalvoetbalclinic gehad van eredivisiespeler Piet Adams. Hij heeft de deelnemers laten zweten met de verschillende echte zaalvoetbaloefeningen, wat indruk maakte op de jongeren. Piet Adams was onder de indruk van de inzet van alle deelnemers. Het was een groot succes!

Afbeelding
Hardcups

Opbrengsten hardcups
Voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen SC Telstar werd er een cheque uitgereikt van het geld dat opgehaald is met de inzameling van de hard cups. Rondom het stadion staan rode containers waar de hard cups in gedoneerd kunnen worden. De opbrengsten gaan deels naar Willem II Betrokken en deels naar Tilburg Tifosi. Tim Wijdemans van Bonheur Horeca Groep reikte, namens de supporters, aan beide partijen een cheque uit van ruim €5.000, hiermee kan Willem II Betrokken haar verschillende maatschappelijke projecten ondersteunen. Bedankt aan alle supporters voor het doneren van de hardcups! Wil je meer lezen over de inzamelactie? Klik hier

Bijzondere gasten bij Playing for Success
Deze maand stonden er weer verschillende spelersinterviews op het programma bij Playing for Success. Tijdens het interview mogen de deelnemers vragen stellen aan een (oud-)speler of staflid van Willem II. Deze maand waren er vier interviews en vijf gasten; spelers Rob Nizet en Khaled Razak, trainer Peter Maes, hoofd jeugdopleiding Arjan Swinkels en jeugdspeler Noeh de Bruijn waren allen te gast deze maand. De deelnemers hebben ze flink laten zweten met hun moeilijke vragen over motivatie, zelfvertrouwen en concentratie.

Geslaagde partnerlunch
Deze maand heeft Willem II Betrokken al haar partners bedankt voor het maatschappelijk succesvolle seizoen. Dit deden ze met een heerlijke lunch in het Koning Willem II stadion. Coen van Hoof, voorzitter van het bestuur van Willem II Betrokken, opende de lunch met een speech om alle partijen in het zonnetje te zetten en eindigde met een prachtige video, gemaakt door Extrafazant. De video laat niet alleen alle hoogtepunten van het afgelopen seizoen zien, maar geeft ook perfect weer waar Willem II Betrokken voor staat.

Bericht delen