Checkpoint 2 - 'Supersub Bokila'

Jeremy Bokila ontpopte zichzelf dit seizoen als dé supersub van Willem II. Wanneer hij de reservebank verliet om een warming-up te doen, klonk er al een luid gejuich vanaf de tribune. Met name de drie achtereenvolgende thuiswedstrijden tegen TOP Oss (2-1), De Graafschap (4-2) en FC Den Bosch (3-1) zorgde Bokila er bijna hoogstpersoonlijk voor dat de drie punten elke keer in Tilburg bleven.

Tegen TOP Oss keek Willem II na een kleine 40 minuten spelen tegen een 1-0 achterstand aan. Raffael Behounek maakte na ruim een uur spelen gelijk, waarna Bokila met een bekeken kopbal acht minuten voor tijd de winnende treffer voor zijn rekening nam.

In de wedstrijd tegen de Graafschap kwam Bokila in de 76e minuut binnen de lijnen. Enkele seconden later was zijn eerste balcontact goed voor de 2-2, waarna hij twee minuten later ook nog eens de 3-2 binnenkopte. Willem II won deze wedstrijd uiteindelijk met 4-2.

De daaropvolgende thuiswedstrijd tegen Den Bosch was de boomlange aanvaller wederom nodig. Jeredy Hilterman zorgde ervoor dat Willem II met een gelijke stand ging rusten, maar het ging in de eerste helft moeizaam voor de Tricolores. Bokila kwam na de rust het veld in en was wederom trefzeker. in de 68e minuut zette hij zelf een fraaie combinatie op en haalde net buiten het strafschopgebied verwoestend uit: 2-1. Vlak voor tijd kreeg Willem II nog een strafschop. Bokila schoot ook deze bal verwoestend binnen en bepaalde daarmee de eindstand op 3-1.

Nagenieten van deze ongekende reeks? Check ze hier!

CODE
De code van dit checkpoint is: Supersub. Noteer deze code en wanneer je bij alle checkpoints de codes hebt verzameld, kun je op deze pagina de code proberen te kraken, waardoor je automatisch kans maakt op een VIP-arrangement voor twee personen bij de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen!