Anouar Hadouir naar RKC Waalwijk

Anouar Hadouir wordt bij nader inzien niet de nieuwe hoofdtrainer van Willem II O21. Hadouir zou per ingang van het nieuwe seizoen bij O21 aan het roer staan. Hij heeft echter bij de clubleiding aangegeven graag in te willen gaan op een aanbod van RKC Waalwijk om assistent-trainer bij het Waalwijkse eerste elftal te worden.

Willem II heeft Hadouir toestemming gegeven om de overgang af te ronden en ontvangt van RKC een vergoeding. De voormalig eerste elftalspeler was sinds de zomer van 2022 hoofdtrainer van Willem II O18. Daarmee werd hij kampioen en dwong hij af dat hij komend seizoen O21 zou leiden.

Hadouir is de Willem II Jeugdopleiding dankbaar voor afgelopen seizoen. ‘Ik heb heel fijn en nauw met mijn collega’s samengewerkt. We hebben veel bereikt, met als hoogtepunt het kampioenschap en de promotie met O18. Ondanks dat ik het hier ontzettend naar mijn zin heb, kan ik dit aanbod van RKC niet weigeren. Ik ben de club dankbaar en wens de club en mijn collega’s veel succes!’

De Willem II Jeugdopleiding streeft ernaar gauw duidelijkheid te geven over het hoofdtrainerschap van O21. Meer informatie wordt zo snel als mogelijk gecommuniceerd.

Anouar, bedankt voor jouw inzet bij de Willem II Jeugdopleiding, het kampioenschap met O18 en veel succes bij RKC! 
 

Bericht delen