Gijs Staps verlaat de Willem II Jeugdopleiding
Fotografie door
Toin Damen

Performance coach Gijs Staps vertrekt bij de Willem II Jeugdopleiding. De 24-jarige trainer was verantwoordelijk voor O12 tot en met O18 en gaf kracht- en conditietraining bij Willem II O21.

Staps sloot zich in seizoen 2021-2022 aan bij de Tilburgers als stagiair bij O18 en O21. Na dat seizoen tekende hij een tweejarig contract. 

Staps over zijn loopbaan bij Willem II: ‘Met trots kijk ik terug op mijn tijd bij Willem II. We hebben als jeugdopleiding mooie stappen kunnen zetten. Ik wil de staf en spelers bedanken voor de fijne samenwerking, maar ook voor het vertrouwen die zij mij de afgelopen jaren hebben gegeven. Mede dankzij hen kan ik deze stap naar Heracles Almelo maken.’ 

‘We zijn trots om te zien dat jonge mensen via de jeugdopleiding een mooie stap vooruit zetten. We gunnen Gijs deze prachtige stap naar Heracles Almelo,’ aldus Eric Hellemons, Hoofd Jeugdopleiding.

Met zijn vertrek uit Tilburg gaat Staps een mooie nieuwe stap tegemoet: ‘Ik word performance coach bij het eerste team van Heracles Almelo. Hier zal ik gaan ondersteunen op het gebied van activatie, kracht, coördinatie en conditie.’

Gijs, heel erg bedankt en wij wensen je veel succes in de toekomst!

Bericht delen