Jong Willem II viert kampioenschap van reservecompetitie

Jong Willem II is vanavond kampioen geworden in de reservecompetitie poule B. Om kampioen te worden was de ploeg van coach Dogan Corneille en trainer Edwin Linssen afhankelijk van het resultaat bij Jong Roda JC – Jong PEC Zwolle, dat uiteindelijk in het voordeel van de Tricolores uitviel.

Willem II boekte door een doelpunt van Emre Bostanci een overwinning op ‘De Schapenkoppen’. De aanvaller zette na een klein uur spelen de eindstand al op het scorebord: 0-1.

Klasse jongens! 👏#kampioen #trots #talent #jongwillemii pic.twitter.com/qvfU5RdOqC

— Willem II (@WillemII) 30 april 2018

Jong PEC Zwolle kwam in Kerkrade pas in de 83e minuut via Rogier Benschop op voorsprong, maar slechts drie minuten later bracht Maecky Ngombo de thuisploeg op gelijke hoogte: 1-1.

Willem II passeert de Zwollenaren dus op de slotdag van de competitie en grijpt het kampioenschap met 24 punten uit twaalf wedstrijden. Daarmee promoveert Willem II naar de reservecompetitie poule A.