Khaled Razak langer bij Willem II
Fotografie door
Toin Damen

Willem II heeft het contract van Khaled Razak (17) verlengd met één jaar, met een optie voor nog één jaar. De buitenspeler had een aflopende verbintenis maar ligt nu minstens vast tot de zomer van 2024.

De geboren en getogen Tilburger maakt sinds 2020 deel uit van de Willem II Jeugdopleiding. Als vaste buitenspeler van O21 droomt hij van de stap naar het eerste elftal. ‘Ik heb al eens meegetraind met het eerste, dat was een fantastische ervaring. Ik ben nog jong en moet nog veel leren, die ruimte krijg ik bij O21. De stap naar het eerste is het uiteindelijke doel, daar ga ik de komende periode hard voor werken. De trainers bij de jeugdopleiding helpen mij graag, die zitten er in ieder geval goed bovenop, haha’, aldus de jonge Tilburger.

Afbeelding
Khaled-2

Arjan Swinkels is blij dat een talent als Razak in Tilburg blijft: 'We zijn verheugd dat Razak langer verbonden blijft aan de club. Hij is een speler met specifieke kwaliteiten die we graag verder willen ontwikkelen binnen de jeugdopleiding. We kijken ernaar uit om samen met hem naar het ultieme doel toe te werken: het eerste elftal.'

Bericht delen