O21 wint oefenduel van Barendrecht O23
Auteur
Anouk de Bresser
Geert van Erven

Gisterenavond werkte Willem II O21 een oefenduel af tegen BVV Barendrecht O23. De ploeg uit Zuid-Holland werd op Sportpark Prinsenhoeve met 5-2 over de knie gelegd.

Enkele wisselspelers kregen gisteren de kans om zich te laten zien, maar ook enkele jongens van Willem II O18 kregen de kans zich in de kijker te spelen bij Bruno Andrade en Bram van de Vinne.

De Tricolores hadden even nodig om op gang te komen en keken na zeven minuten al tegen een 0-1 achterstand aan. Na een half uur brak Jelte Pal de ban voor Willem II door de gelijkmaker te scoren. Na rust liep Willem II via Loran Venrooy (2x), Floris van Berkel en Per van Loon uit naar 5-1. BVV had echter het laatste woord door vijf minuten voor tijd een strafschop te benutten, maar met een 5-2 overwinning mag het vlaggenschip van de jeugdopleiding meer dan tevreden zijn.

Opstelling: Schut (68' Frits), van Leeuwen (59' Van Gool), van der Poel (68' de Jong), Lachkar (68' Pennock), Tel (59' Verhagen), Coeckelbergs, Pal (74' Venrooy), van der Sande (46' F. Van Berkel), Bougafer (46' Van Loon), Menelik, Venrooy (68' Schaap)