RaKo-Printing nieuwe sponsor Willem II Jeugdopleiding
Fotografie door
Toin Damen

Al meer dan tien seizoenen voorziet RaKo-Printing de kleding van Willem II van de opdrukken van nummers, sponsoren en namen. Het bedrijf maakt al langere tijd gebruik van exposure mogelijkheden in en rondom het Koning Willem II stadion en vanaf seizoen 2023-2024 prijkt RaKo-Printing ook met haar logo op de broekjes van de spelers van de Willem II Jeugdopleiding.

Nationaal
RaKo-Printing, is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en Tilburg. Het nationaal opererend bedrijf is gespecialiseerd in het bedrukken en beletteren van auto’s, reclameborden, doeken, vlaggen, handdoeken, flyers en ander drukwerk, maar vooral van sport- en bedrijfskleding. De klantenkring van RaKo-Printing bestaat uit gemeenten, bedrijven, stichtingen en meer dan 70 (sport)verenigingen door het gehele land. Denk hierbij onder andere aan tennis- en padelverenigingen, dart- en (betaald) voetbalclubs en zwem- en volleybalverenigingen.

Afbeelding
RAKO
Arjan Swinkels en Koen Smits

Sportiviteit en respect
De eigenaar van het bedrijf, Koen Smits, tekent dit sponsorcontract voor een periode van drie seizoenen: ‘Wij zijn erg blij dat wij ook de jeugdopleiding van Willem II kunnen en mogen ondersteunen. Ook voor ons zijn de waarden sportiviteit en respect erg belangrijk. Dit sluit mooi aan bij Willem II en de jeugdopleiding.’ Meer informatie over RaKo-Printing? Ga naar www.RaKo.Printing.nl.

RaKo-Printing, bedankt voor het vertrouwen en de mooie samenwerking!

Afbeelding
Rako printing
Sponsor RaKo-Printing op de broekjes

Bericht delen