Schippers, Zuijderwijk en nieuweling Bougafer bij O21
Fotografie door
Geert van Erven

Rick Zuijderwijk en Vincent Schippers zijn het restant van dit seizoen actief bij Willem II O21. Het tweetal sluit per direct aan bij het team van trainers Bruno Andrade en Bram van de Vinne. Ook nieuwkomer Ilyas Bougafer sluit aan bij O21. De aanvaller komt op huurbasis tot het einde van het seizoen over van PSV. 

Met de komst van Thijs Oosting, Jizz Hornkamp, Wessel Dammers en Kilian Ludewig heeft hoofdtrainer Fred Grim een bredere selectie tot zijn beschikking gekregen. Om Zuijderwijk en Schippers (beiden 20 jaar) een beter perspectief op speeltijd te bieden, maken ze het seizoen af bij Willem II O21. 

Ilyas Bougafer

Bougafer is een 19-jarige linkervleugelaanvaller die in de eerste seizoenshelft uitkwam voor PSV O18. Dit seizoen kwam hij in elf wedstrijden in actie waarin hij drie keer scoorde en viermaal een assist in huis had.

Afbeelding
Bougafer

Ilyas Bougafer (fotografie © ProShots, Wouter Dill)



Promotie

Willem II O21 hervat zaterdag 5 februari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Excelsior O21. Bij winst en puntverlies van De Graafschap tegen koploper PEC Zwolle, is Willem II O21 zeker van promotie. Het verslag van de wedstrijd op Sportpark Prinsenhoeve volgt later die dag. 

Bericht delen