Technische staf Willem II Jeugdopleiding compleet
Fotografie door
Berry Mol

De trainersstaf voor het seizoen 2024-2025 is compleet. Met voornamelijk vertrouwde gezichten zijn de trainers klaar om zich voor te bereiden op een nieuw voetbalseizoen, waarbij ze de stijgende lijn voortzetten.

‘Onze jeugdopleiding heeft de afgelopen jaren mooie stappen gezet en we willen graag verdergaan waar we vorig seizoen waren gebleven. Met grotendeels dezelfde technische staf willen we verder uitbouwen. We gaan ons vooral richten op de ontwikkeling van de jeugdspelers door middel van een goed programma op het veld met een goede bezetting van trainers. Dit hebben we onder andere gedaan door alle teams te voorzien van assistent-trainers. Met de juiste mix van ervaring, ex-betaald voetbalspelers en assistent-trainers met een pedagogische en didactische achtergrond,’ licht Hellemons toe.

Nieuwe trainers
Na één jaar afwezigheid als hoofdtrainer, keert Thijs Schalken terug om de leiding te nemen over de O14-selectie. Vorig seizoen was hij assistent-trainer van de O16. Luke Ogbolu, die eerder deel uitmaakte van de jeugdopleiding, zal volgend seizoen de O13 onder zijn hoede nemen. Lars Bierens, afkomstig van SV VOAB uit Goirle, gaat de jongste spelers in het rood-wit-blauw begeleiden.

Doorgaan met de stijgende lijn
Eric Hellemons staat voor de mooie taak om de positieve ontwikkeling van de jeugdopleiding verder uit te bouwen. Bekende gezichten zoals Ton van der Leeden, Jordy van Nassau, Jos Bogers, Patrick de Werk, Pim Hendrix, Kenny Verhoene en Antal Tooten blijven deel uitmaken van de technische staf. Antal Tooten, vorig seizoen hoofdtrainer van de O17, zal komend seizoen assisteren bij de O21. Alex van Roessel blijft ook dit seizoen verantwoordelijk voor de keepers binnen de jeugdopleiding.

‘Ik ben blij dat we veel trainers hebben kunnen behouden en de rest hebben kunnen aanvullen met ervaren krachten. Samen met de vertrouwde en nieuwe gezichten binnen onze staf, kijk ik vol vertrouwen uit naar een succesvol seizoen,’ sluit Hellemons tevreden af.

Staf Willem II Jeugdopleiding seizoen 2024-2025:
Willem II O21: Kenny Verhoene
Willem II O19: Pim Hendrix
Willem II O17: Patrick de Werk
Willem II O15: Jos Bogers
Willem II O14: Thijs Schalken
Willem II O13: Luke Ogbolu
Willem II O12: Jordy van Nassau & Ton van der Leeden
Willem II O11: Lars Bierens

Keeperstrainer: Alex van Roessel

Medische staf: Steffi Brouwers
Performance coach: Axel van Overdijk
Data fysiek: Nikolaos Skourlis
Voeding: Lucas Driessen en Juul Wolfs
Video-analist: Richard de Moedt
Mentale leerlijn: Ghyslaine Hendriks en Ella Witzier

Bericht delen