Ton van der Leeden en Jordy van Nassau keren terug op oude nest
Fotografie door
Toin Damen

Ook in het seizoen 2023-2024 werkt de Willem II Jeugdopleiding met een O12-lichting. In tegenstelling tot afgelopen seizoen waarin O12 uitkwam in de hoofdklasse, neemt dit team komend seizoen niet deel aan een door de KNVB georganiseerde competitie. De Willem II Jeugdopleiding kiest voor een geheel nieuw concept en nieuwe staf voor O12. Ton van der Leeden en Jordy van Nassau zijn met ingang van het aanstaande seizoen de trainers van dit team. Zij waren in het verleden al eens werkzaam bij de jeugdopleiding. 

Met Willem II O12 wil de Willem II Jeugdopleiding nog meer de samenwerking zoeken met de partnerclubs (amateurclubs uit Tilburg e.o.) en wordt dit seizoen afgetrapt met de "TRIC013AGUE" (lees: Tricoleague): een eigen, Tilburgse competitie waarbij alle verenigingen in de regio Tilburg mogen aansluiten.  

Ekers naar Singapore, ander rol Schalken
Lucas Ekers verlaat de Willem II Jeugdopleiding. Hij was hoofdtrainer van O12 en assistent bij O21 en O18 en kiest voor een internationaal avontuur als jeugdtrainer bij Lion City Sailers in Singapore. Thijs Schalken (hoofdtrainer O14) gaat binnen de opleiding een andere rol vervullen en gaat verder als assistent-trainer van O16.

Jordy en Ton, welkom terug bij Willem II! Lucas, veel succes in Singapore! 
 

Bericht delen