Willem II O19 pakt toernooizege
Fotografie door
Willem II Media

De talenten van Willem II O19 hebben laten zien dat ze tot de absolute top behoren. Tijdens een toernooi in Kerkrade, waar acht internationale topploegen uit vijf verschillende landen om de winst streden, kwamen onze jonge Tricolores als winnaars uit de strijd.

Sterke start
In de openingswedstrijd tegen FC Utrecht O19 begon Willem II sterk en boekte een 3-2 overwinning. Een spannende wedstrijd waarin de spelers tot het uiterste gingen om de overwinning veilig te stellen en legden daarmee de basis voor een succesvol toernooi.

Verdienstelijke remise
De tweede wedstrijd tegen het Braziliaanse Red Bull Bragantino O19 eindigde in een solide 0-0. Het was een wedstrijd waarin beide teams elkaar weinig ruimte gaven en hoewel er geen doelpunten vielen, toonden de Tricolores hun vechtlust.

Afbeelding
O19

Overmacht tegen OHL Leuven
In de derde wedstrijd lieten de Tilburgse talenten geen twijfel bestaan over hun ambities. Het team van Pim Hendrix overklaste het Belgische OH Leuven O19 met een overtuigende 4-0 overwinning.

Finale
In de finale stond Willem II tegenover AS Monaco O19. Maar ook hier bewezen de Tilburgers hun klasse. Met 2-0 op het scorebord kroonde Willem II O19 zich tot kampioen van het toernooi.

De toernooiwinst van Willem II O19 is een mooie prestatie die het talent en de inzet van onze jonge spelers op de jeugdopleiding onderstreept. We kijken uit naar een mooi seizoen! Willem II O19 trapt het seizoen 2024-2025 af met een bekerwedstrijd tegen Helmond Sport O19 op zaterdag 24 augustus.

Bericht delen